Lediga jobb2020-12-28T15:39:19+00:00

LEDIGA JOBB

Servicetekniker med stark kundkänsla och vilja att utveckla sitt affärsmannaskap för arbete inom Sverige.

Svenska Lager erbjuder idag sina kunder en unik och branschrevolutionerande lösning för däck och hjulhantering för professionella anläggningar.

Vill du ta nästa steg i ditt servicearbete med kundutveckling och samtidigt fortsätta hålla fokus på teknik, drift, service och implementation av nya anläggningar?

Läs då vidare om vad som kan vara nästa steg i din utveckling.

Huvudsakliga uppgifter, Servicetekniker i Sverige:

  • Genomföra regelbunden underhållsservice på truckar, liftar, hjultvättar och mobila ställage, hos kunder på Svenska Lagers egenutvecklade och patenterade produkter i konceptet Wheelsystem360.
  • Serva kunder som på ett eller annat sätt behöver teknisk hjälp/support med produkter eller system från Svenska Lagers produktsortiment.
  • Teckna serviceavtal med kunder på Wheelsystem360.
  • Föreslå förbättringar och kompletteringar från Svenska Lagers produktsortiment i samband med serviceuppdrag eller reparationer hos kund.
  • Kunna programmera styrelektronik på plats hos Svenska Lagers kunder.
  • Genomföra visuella kontroller av truckar och liftar hos kund.
  • Samverka med säljorganisationen gällande leads och tips om sälj möjligheter för nya system eller optimering av befintliga system
  • Vara en resurs till produktionen av hjultvättar.

Vem är du?

Du arbetar idag förmodligen med tekniskt underhåll av maskiner och truckar/liftar på ett eller annat sätt.

Eller så har du ett brinnande intresse av teknik och önskar utvecklas…….

Vi tror även att du idag, med din tekniska kunskap som trygghet vill utveckla din serviceförmåga och förflytta dig närmare kunden utan att kliva in i en roll som säljare. Du har en stark servicekänsla, och genom ditt tekniska intresse och kunnande ser du möjligheterna att arbeta i en mixad roll som service- och rådgivande tekniker. Du trivs med att arbeta självständigt och vara på resande fot i ditt uppdrag.

Du ser även driftsättning av nya anläggningar som ett utmärkt tillfälle att etablera en god kontakt med kunden.

Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig med rätt kundkänsla, bakgrund och kunskap ett varierande och självständigt uppdrag. En spännande resa med en ny, helt unik och revolutionerande branschlösning tack vare egna patenterade produkter. Du kommer ingå i ett väl sammansatt team med stort inflytande på produktutveckling.

Vi erbjuder effektiviseringslösningar som våra kunder inom däck- och hjulbranschen tekniskt och processmässigt inte upplevt på många år.

Som medarbetare delar du våra värderingar där alla är lika mycket värda, kunder, leverantörer, medarbetare, medmänniskor m.fl. Att allt nytt och främmande uppfattas som intressant och att nya idéer är välkomna. Vi strävar efter att vara de bästa på marknaden och ser fram emot att växa med dig i vårt team.

Skicka din ansökan senast 11.01.2021 till info@svenskalger.se 

Svenska Lager är bransch ledande på inredning av däckhotell i Sverige och drivande av utvecklingen av hantering av hjul i Europa . Omsättningen 2020 var ca 75 miljoner med 13 anställda i Sverige och Tyskland.  Huvudkontoret ligger i Värnamo och försäljningskontoret i Tyskland finns i Frankfurt medans produktionen ligger i Smålandsstenar.